Is Titration Application Pack Karl Fischer: Moisture Content for volumetric or coulometric Karl Fischer titrations?

Dokument-ID

Dokument-ID TE1273

Veröffentlichungsdatum

Veröffentlichungsdatum 16.04.2018
Frage
Is Titration Application Pack Karl Fischer: Moisture Content for volumetric or coulometric Karl Fischer titrations?
Zusammenfassung
Type of Karl Fischer titrations done on TitraLab® KF1000.
Antwort
Titration Application Pack Karl Fischer: Moisture Content (Product # AP0014.KF1121)  is for volumetric KF titrations only.